keskiviikko 7. elokuuta 2013

Maukkaat pesto-jauheliha pyörykät

Lihapullat on sellainen ruoka, jota teen aika usein. Nämä voi maustaa joko pestolla, intialaisittain curryllä tai muilla vähän erikoisemmilla mausteilla. Tietysti ihan peruslihapullat silputun sipulin kanssa uppoaa.




Tällä ohjeella onnistut, kun käytät 10 % jauhelihaa. Jos rasvaa on enemmän/vähemmän, niin tuo lihapullan rasvapitousuus voi olla sitten liian rasvainen tai kuiva. Ainakin meidän makuun tällä ohjeella tulee todella hyviä bullareita!

400 g jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
1 muna
1 sipuli silputtuna
1 dl pestokastiketta
suolaa
mustapippurirouhetta
öljyä paistamiseen

1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tee niistä tasaisin kokoisia lihapullia.

2. Paista 175 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti