perjantai 16. elokuuta 2013

Suklaa-vadelma pavlova

Viime viikonlopun jälkiruokana oli ihanampaakin ihanampi pavlova. Tämän jälkiruoan voi tehdä niin monella eri tavalla ja ikinä tämä ei ole epäonnistunut. Tällä kertaa tein vadelmia suklaakermassa mansikkamarenkien kera, nams! Mousseni koostui seuraavista aineista:

1 prk suklaakermaa
1 prk maitorahkaa
1 rkl sokeria
vadelmia
marenkia


1. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon sokeri ja maitorahka. Lisää joukkoon vadelmat ja murustetut marengit. Tarjoa heti, koska marenki vetistyy nopeasti.

Olen tehnyt pavlovan myös seuraavilla yhdistelmillä:

- kermavaahto ja maitorahka
- kermavaahto ja vaniljakastike
- vaniljakastike ja maitorahka


Pavlovassa ainesten kuuluisi olla kaikki sekoitettuna keskenään, mutta halusin saada kuvaan kaikki nuo osat ja niiden ihanat värit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti