maanantai 12. elokuuta 2013

Syrnikit eli venäläiset rahkaletut

Kokeilin tällaista lettureseptiä, jossa maidon sijasta käytetään maitorahkaa. Letuista tuli paljon paksumpia kuin normiletuista, mutta maku ei ihan yltänyt tavallisten lettujen tasolle. Kuitenkin kokeilemisen arvoinen resepti!



1 prk maitorahkaa
3 kananmunaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 dl vehnäjauhoja

1. Notkista kulhossa rahka ja sekoita joukkoon kananmunat. Lisää sokerit ja jauhot. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

2. Anna taikinan turvota jääkaapissa puolisen tuntia.

3. Paista letut rasvassa miedolla lämmöllä molemmin puolin.

P.S. Voit tehdä taikinan myös ilman sokeria, mutta tällöin kannattaa valita maitorahkan sijaan joku maustettu rahka (esimerkiksi kuningatar).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti