torstai 15. elokuuta 2013

Tomaatti-punasipuli pasta

Tämä pasta on taas yksi niitä herkuista, joita voisin syödä päivästä toiseen. Tämän "salaisuus" on valkopippurin käytössä. Sitä kannattaa laittaa pastaan reippaasti, koska silloin se maistuu niin hyvältä! Itse vain aivastelen ihan kauheasti tuota maustetta käyttäessäni, kun sen verran tujua ja hienojaksoista se on.



200 g tagliatelle pastaa
4 tomaattia tai puoli rasiaa kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
valkosipulia
3 rkl oljyä
1 dl kuohukermaa
parmesanjuustoa
basilikaa, suolaa, valkopippuria

1. Keitä pasta ja kuullota sipuli.

2. Leikkaa tomaatit palasiksi ja lisää pannulle.

3. Lisää kerma ja mausteet ja keitä hetki.

4. Sekoita pasta ja kastike keskenään. Lisää päälle halutessasi juustoa.

2 kommenttia:

  1. Oi miten herkullisen näköistä pastaa oot tehny )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä onkin yksi minun lempipastoistani :)

      Poista